3990 Ft

Az ovis tornazsák egy olyan termék, amely megkönnyíti az óvodások életét és hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek a lehető legkényelmesebben tudjon részt venni az óvodai tevékenységekben. Az egyedi tervezésű tornazsák lehetővé teszi, hogy a gyermek kifejezze saját stílusát, és az óvodába járás ne csak egy kötelező teendő legyen, hanem egy szórakoztató élmény.

Az ovis tornazsák tervezése egyszerű az online tervező eszköz segítségével. A tornazsák tartalmazhatja a gyermek nevét, az óvodájának nevét és logóját, valamint bármilyen egyéb testreszabott információt. Az egyedi tornazsák tervezése szórakoztató és könnyen megvalósítható.

Az ovis tornazsák anyaga strapabíró és vízálló, így biztosítva van a tartósság és az időjárásállóság. A tornazsák szabad mozgást tesz lehetővé, és kényelmesen hordozható a két párnázott, állítható vállpántnak köszönhetően. Az ovisok általában szeretik a színes, élénk mintákat, így a tornazsákok széles választékában megtalálhatóak a vidám színek és figurák. Az ovis tornazsák mosógépben mosható, így könnyen karbantartható.

Az ovis tornazsák tökéletes ajándék az óvodásoknak, az óvónőknek, és a szülőknek is. Az egyedi tornazsák viselésével a gyermek kifejezheti egyéniségét, és büszke lehet az egyedi tervezésű tornazsákjára. Az ovis tornazsák emellett jó lehetőséget kínál az óvodai közösség erősítésére is.

Az ovis tornazsák minőségi anyagokból készül, és tartós használatra készült. A tornazsák tervezése és elkészítése pedig könnyű és szórakoztató az online tervező eszköz segítségével. Egyedi és személyre szabott ajándék az óvodásoknak, amely emlékezetessé teheti az ovis élményeit és segíthet a mindennapi életben is.

Szín

Fehér, Kék, Rózsaszín, Szürke

Ovis tornazsák egyedi mintával
3990 Ft Select options