A termék pontos árát, a minta és az esetleges felíratok alapján számolja a rendszer.

 

Mérettáblázat

2990 Ft

Az ovis póló egy személyre szabott ajándék, amely tökéletes az óvodásoknak és az óvónőknek. Az egyedi póló lehetővé teszi a gyermek számára, hogy kifejezze saját stílusát, és egyben az óvodai tevékenységekben való részvétel fontos része legyen.

Az ovis póló tervezése egyszerű az online tervező eszköz segítségével. A póló tartalmazhatja a gyermek nevét, az óvodájának nevét és logóját, valamint bármilyen egyéb testreszabott információt. Az egyedi póló tervezése szórakoztató és könnyen megvalósítható.

Az ovis póló anyaga magas minőségű pamut, amely kényelmes viseletet biztosít. A póló kialakítása szabad mozgást tesz lehetővé, és az ovisok általában szeretik a színes, élénk mintákat, így a pólók széles választékában megtalálhatóak a vidám színek és figurák. Az ovis póló mosógépben mosható, így könnyen karbantartható.

Az ovis póló tökéletes ajándék az óvodásoknak, az óvónőknek, és a szülőknek is. Az egyedi póló viselésével a gyermek kifejezheti egyéniségét, és büszke lehet az egyedi tervezésű pólójára. Az ovis póló emellett jó lehetőséget kínál az óvodai közösség erősítésére is.

Az ovis póló minőségi anyagokból készül, és tartós használatra készült. A póló tervezése és elkészítése pedig könnyű és szórakoztató az online tervező eszköz segítségével. Egyedi és személyre szabott ajándék az óvodásoknak, amely emlékezetessé teheti az ovis élményeit.

Szín

Fehér, Kék, Rózsaszín, Szürke

Póló méret

110, 122, 134, 146, 158

Egyedi ovis póló
2990 Ft Select options