3490 Ft

Az ovis bögre egy személyre szabott ajándék, amely tökéletes az óvodásoknak és az óvónőknek. Az egyedi bögre lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját bögréjéből igyon, és egyben az óvodai tevékenységekben való részvétel fontos része legyen.

Az ovis bögre tervezése egyszerű az online tervező eszköz segítségével. A bögre tartalmazhatja a gyermek nevét, az óvodájának nevét és logóját, valamint bármilyen egyéb testreszabott információt. Az egyedi bögre tervezése szórakoztató és könnyen megvalósítható.

Az ovis bögre anyaga magas minőségű kerámia, amely tartós és könnyen tisztítható. A bögre mérete 300 ml, és az ovis kezeknek megfelelően ergonomikus kialakítású. Az ovis bögre mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható.

Az ovis bögre tökéletes ajándék az óvodásoknak, az óvónőknek, és a szülőknek is. Az egyedi bögre használatával a gyermek megtanulhatja az önállóságot, és büszke lehet az egyedi tervezésű bögréjére. Az ovis bögre emellett jó lehetőséget kínál az óvodai közösség erősítésére is.

Az ovis bögre minőségi anyagokból készül, és tartós használatra készült. A bögre tervezése és elkészítése pedig könnyű és szórakoztató az online tervező eszköz segítségével. Egyedi és személyre szabott ajándék az óvodásoknak, amely emlékezetessé teheti az ovis élményeit.

Egyedi ovis bögre