5490 Ft

A baseball sapka minden idők egyik legnépszerűbb fejfedője, amely kényelmes viselet mindennapi tevékenységekhez, sportoláshoz, vagy akár szabadidős programokhoz. Az online tervezővel pedig most már lehetőséged van a saját egyedi baseball sapkád tervezésére, amely kifejezi a személyiségedet és stílusodat.

A sapka anyaga magas minőségű, tartós anyagból készült, amely biztosítja, hogy hosszú évekig használható legyen. Az anyag légáteresztő, így kényelmes viseletet biztosít a hosszabb sporttevékenységekhez is. A sapka mérete állítható, így könnyen alkalmazkodik a különböző fejméretekhez.

Az online tervezőben a sapkára felhelyezhető a felhasználó saját tervezése, amely lehet kép, szöveg vagy grafikai elem. A tervező rendkívül egyszerűen használható, és lehetővé teszi a felhasználónak, hogy kiválassza a színt, betűtípust és a különböző grafikai elemeket. A tervező előnézeti képet is biztosít, így a tervező bármikor ellenőrizheti, hogy a sapka hogyan fog kinézni, mielőtt leadja a megrendelést.

A saját tervezésű baseball sapka tökéletes választás sportoláshoz, vagy akár az utcai viselethez is. Az egyedi sapka ráadásul azon túl, hogy funkcionális, akár dísztárgyként is használható. A saját tervezésű baseball sapka számos alkalomra kiváló ajándék, például születésnapokra, évfordulókra, vagy akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás.

Töltsd fel saját tervezésedet, és rendeld meg saját egyedi baseball sapkádat még ma!

Szín

Fehér, Kék, Fekete, Homok, Piros, Sárga, Zöld

Fényképes baseball sapka egyedi mintával
5490 Ft Select options