Cégbemutató

A sajószentpéteri Zsona Dekor Kft. több mint tíz éves szakmai múlttal rendelkezik dekorációs és reklámgrafikai termékek tervezése és kivitelezése terén. Mostanra a munkavédelmi és ipari jelölések, munkaruha forgalmazás és textilnyomás területén is kiterjedt referenciával rendelkezik. A minőségi munkavégzés és az ügyfelek elégedettsége a cég alapelve.

A vállalat az egyik legfelszereltebb gépparkkal rendelkezik, így egy adott termék gyártása a beérkezett alapanyagtól egészen a késztermékig közvetlen a telephelyen történik.

A rendszer egyik mozgatórugója a legkorszerűbb EPSON oldószeres nyomtató, mellyel a mindennapi grafikai anyagok nyomtatása történik. A 160 cm-es nyomtatási szélességnek köszönhetően teljes mértékben kivitelezhető a megrendelők kérése.

A Zsona Dekor legtöbb terméke saját gyártású, legnagyobb hangsúlyt a munkavédelmi és ipari jelölésekre fekteti. Nem csak a webáruházban kapható matricák, táblák értékesítése kiemelkedő, hanem ipari nagyvállalatok egyedi igényeinek kivitelezése is számottevően megemelkedett. (Utánvilágító, fényvisszaverő vagy akár hosszú élettartamú fóliák felhasználásával is).

Két nagy vállalat a Portwest és a Malfini munkaruházati nagykereskedés termékeinek forgalmazója, valamint Sajószentpéter főutcáján található munkaruházati szaküzlet üzemeltetője. A kiváló minőség és a hatalmas választék mellett, a vásárlók egyedi feliratozást, céges logózást is kérhetnek a munkaruházati termékekre.

A textilnyomás a jelenleg legújabb DTF (Direct To Foil) transzfer nyomással történik. Fontos megemlíteni, hogy ezzel a technológiával itt kis mennyiség legyártása sem növeli meg a költségeket, valamint a rövid határidők betartása sem okoz problémát. A kinyomtatott minta tökéletes felhelyezését az adott textil felületére sűrített levegős membrán hőpréseink biztosítják. Ez az eljárás forradalmasította a transzfer technológiát. Egyenletesen nagy nyomással préseli az anyag szálaiba a nyomatot. Az eljárás akár hőérzékeny anyag logózására is alkalmas. (Fa, bőr, polipropilén).

A Kft. célja a minőségi munkavégzés és a megrendelők ötleteinek igényes kivitelezése. Hosszú távú fejlődés, valamint a piaci pozíciók megtartása és folyamatos növelése. Ennek a megvalósításában elsősorban a támogató dolgozók, megbízható beszállítók és alvállalkozók, valamint minőségi termékekre és szolgáltatásokra alapozza.