Vállalkozásunk 2012-ben alapítottuk családi vál- lalkozásként, mely az elmúlt évek során folyamatos fejlődésen ment keresztül. A kezdeti években fényképes ajándéktárgyak gyártásával foglalkoztunk. A megnövekedett piaci igényeknek köszönhetően vál- lalkozásunk dinamikus fejlődésbe kezdett, mely révén bővítettük gépparkunkat és mára egy szélesebb kínálattal állunk partnereink, és leendő partnereink rendelkezésére.

A Zsona ajándékműhely szolgáltatásai négy fő csoportba sorolhatók: hobby, dekorációs termékek gyártása, bélyegzők készítése, fényképes ajándékok, és reklámajándéktárgyak készítése.

Hobby, dekorációs termékek készítése

Az általunk tervezett és gyártott hobby, dekorációs fatermékeket lézervágó, CNC maró segítségével állít- juk elő. Termékeink natur állapotukban is dekoratívak a rusztikus égési felületetnek köszönhetően, de lehet rájuk festeni, rajzolni, ragasztani is. Alkossunk ter- mészetes alapanyagokból egyedit és maradandót!

Bélyegző készítése

A technikai hátterünk nyújtotta lehetőségeket kihasználva bélyegzőkészítéssel is foglalkozunk. Ez a folyamat rendkívüli precizitást igényel. Az internetes oldalunkon működő online tervező programunk segítségével -minden információt figyelembe véve-, igényeinek megfelelő bélyegzőt és pecsétet tervez- het, melyet rövid határidővel elkészítünk, és akár házhoz is szállítunk.

Fényképes ajándékok készítése

Online tervező programunk segítségével már otthon a számítógép előtt ülve is elkészítheti megálmodott grafikájával, vagy kedvenc fotójával, szövegével díszített ajándéktárgyait. Komplex szublimációs gép- parkkal rendelkezünk az egyszerű síkprésektől a 3D-s présekig, aminek köszönhetően magas minőségi ter- mékeket állítunk elő termelékenyen (pl: bögre, párna, puzzle, póló fényképes telefontok).

Reklámajándékok készítése

Céges rendezvényekhez, kampányokhoz kifejezőbb és eredményesebb, ha egyedi reklámtárgyat készítünk. Ehhez nyújtunk segítséget, mikor az adott tárgyat, szóróanyagot a megrendelő igényeinek meg- felelően megtervezzük és legyártjuk.

ZSONA AJÁNDÉKMŰHELY

KOLORLAB IRODAHÁZ

MÚCSONY, SZELES AKNA 1.

WWW.ZSONA.HU

INFO@ZSONA.HU

+36 70 341 9480